Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Spotted: Parisian Perfection

Door Tiany op 02.11.2014

Ontwerpster Laurence Mahéo was al van jongs af aan gefascineerd door vintage-stoffen. In 2005 startte ze dan ook haar eigen collectie, onder de naam La Prestic Ouiston. Tevens ook de namen van haar 2 poppen. So cute, right?

Anyways, deze Parijse ontwerpster kreeg al snel wereldwijde erkenning door haar verfijnde vakmanvrouwschap. En wanneer wij haar kleren te zien krijgen, begrijpen we volledig waarom! 

Are you intrigued? Op de website vind je nog meer je meer looks waarin je je een echte Parisienne waant. Verder kan je ook terecht bij Smets in Brussel, so go & get the perfect outfit for a date under the Eiffel Tower.

Foto's © La Prestic Ouiston

Met medewerking van Lars Lagaisse.

page loaded