Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Saint Laurent glitter cravings

Door Lien op 02.11.2014

Precies 1 jaar geleden was ik nog helemaal ondersteboven van de Studded Rangers boots (je las er toen over in het artikel "Wanted: De Saint Laurent studded boots"), en ook deze winter weer heeft Saint Laurent de 1ste plaats van mijn winterschoenenwishlist gehaald.

Geen studs dit keer, maar wel glitter, glitter & nog eens glitter. En opnieuw stoere statement boots zònder hoge hak ... Jup, match made in heaven tussen mij en deze prinsessenschoentjes ... Aaaaaaahhhhhh I need you in my life!Glitter in hoog, laag, goud, zilver en roze. AHMYGAD!

De hele FW2014 collectie van Saint Laurent had een echte 60's vibe. Denk daarbij eenie meenie mini jurkjes, heel erg opaque kousen, platte schoenen, nonchalant gestyled haar en serieuze rockinvloeden. Hence, de glitter boots ... And we loved every single item!


De laarzen zijn op zijn zachtst gezegd opvallend, zowel in enkellaars- als in full on knee high-versie. Het leukst van allemaal? De glitter ziet er megaduur en fancy uit. Het minder leuke? Je betaalt er ook wel de prijs voor ...

The real deal

Je kan de glitter goodies makkelijk online shoppen bij Net-a-Porter.

1. De hoge laarzen scoor je voor € 895,-.
2. De enkellaarsjes zijn van jou voor € 745,-.

Voor mij in het roze, maat 39 alsjeblieft. Of 38 is ook goed! Je ziet he, ik ben totaaaal niet veeleisend ... Love for life!

The look for less

Omdat we natuurlijk niet allemaal zomaar eventjes € 800,- tevoorschijn kunnen halen: er zijn ook superleuke en iets goedkopere glitteralternatieven beschikbaar op de markt. En ik ben er - alweer speciaal voor jou - naar op zoek gegaan. Evenveel glitter & bijna even goed!

1. High heeled awesomeness van Topshop (€ 105,-).
2. Multicoloured glitz 'n' glam, te vinden bij Boden (£ 129,-).
3. Voor 1 keer willen we de blues ... van Never Ever (in solden aan $ 157,-).
4. Framboosrode yumminess, die scoor je bij Asos (€ 64,29).
5. Goude glitter van Jeffrey Campbell ($ 150,-).
6. Holographic glitter met metalen tip van Kurt Geiger (€ 232,97).

Als je mij dan nu wilt excuseren? I've got some saving up to dooooo ...

Foto's via © The Blonde Salad, Style.com & Tumblr.

page loaded