Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Eentje voor de girly-girls!

Door Angelique op 02.11.2014

Heb je Tutu Chic al gespot op je fashion-radar? Wel, het is een specialleke! Onder het motto 'Living la vie en rose' brengt dit op-en-top Bellechique label, 'poppy-inspired' damesmode. Hoe kan ik dit excentrieke label het best omschrijven? Laten we het zo zeggen: mocht Marie-Antoinette een 21st-century fashionista zijn, dan zouden deze kleren haar wel bevallen. Het zijn ontwerpen voor de urban fairies onder ons, of de ladies die zo af en toe graag eens hun inner Prieeltje channelen.

De stuwende kracht achter het label is Freya Poppe, 'Poppy' voor familie en vrienden. Niet alleen vanwege haar achternaam maar ook omwille van haar oprechte toewijding aan de kleur roze en haar vrolijke levensstijl! Die fascinatie heeft Poppy doorgetrokken tot een heuse ontwerpcarrière! Et voilà: Tutu Chic, een luxury label with a pink bow, was geboren!

"Haute couture with a twist is what we bring, "La vie en Rose" is how we live, Poppy & fashionable is who we are." - aldus Freya Poppe -

De fluffy roze jackets of bloesjes met eenhoornprint zijn niet voor de fans van normcore. Om de vrolijke kleren te dragen moet je ook een pink-loving girly-girl at heart zijn! Als jij net als Carrie Bradshaw niet terugdeinst voor een opvallende outfit, dan moet je zeker eens de webshop van Tutu Chic checken. Of neem een kijkje op het Tutu Chic-Instagramaccount al was het maar om gewoon vrolijk te worden van al die regenboogkleurige plaatjes!

Foto's © Tutu Chic.

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded