Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A new face for Liu Jo

Door Tiany op 01.11.2014

Move over Kate Moss! There's a new face in town! Sinds 2011 siert Kate Moss de campagnes van het Italiaanse modelabel Liu Jo. Het moet niet makkelijk zijn om in de voetsporen van Miss Moss te treden. Het supermodel mag dan wel al een dagje ouder zijn, ze heeft nog steeds het lichaam van een 20-jarige, en haar looks en stijl lijken wel voor de eeuwigheid bestemd. De nieuwe muze van Liu Jo is dan ook niet de eerste de beste. Wie dan, hoor ik jullie al vragen. Wie is ze, that brave young woman die het stokje overneemt van Kate Moss?

Let us introduce Dree Hemingway, het nieuwe gezicht van Liu Jo. Je kent de 26-jarige beauty mischien al als actrice en it-girl. Het is een zware taak om  een icoon als Kate Moss op te volgen, maar Dree Heminway wordt al haar hele leven geconfronteerd met prestatiedruk. Haar familie telt namelijk ook heel wat leden om u tegen te zeggen. Zo was haar mommy Mariel Hemingway, de muze van Woody Allen in 'Manhattan' en, wel ja, haar great-grandpa was niemand minder dan de flamboyante schrijver Ernest Hemingway himself!

"Haar achternaam trekt veel aandacht, maar het zijn haar unieke charisma en schoonheid die haar speciaal maken. Met haar natuurlijke gevoel voor stijl en haar internationale uitstraling is zij het ideale boegbeeld voor de wereld van Liu Jo." - aldus Marco Marchi, vicepresident van Liu Jo-

 

Already intrigued door de jongste telg van de Hemingway family? Wel, dankzij de nieuwe Liu Jo-campagne kom je alles over de nieuwe ambassadrice te weten. De campagne "Dree in Italy" is als een dagboek waarin je Dree volgt tijdens een grand tour door Italië. Blijkbaar heeft ze dus niet enkel het charisma van haar overgrootvader geërfd, maar ook zijn passie voor reizen. De trip doet Miss Hemingway in Italiaanse glamourstijl, met vrouwelijke, elegante outfits. Ze cruiset door la bella Italia in een oldtimer waarin Ernest Hemingway misschien nog mee door Cuba scheurde. Daarnaast is er nog de campagne "A weekend with Dree" waarin de nonchalante stijl van Liu Jo aan bod komt.

Laat ons hopen dat haar een even lange carrière als Kate Moss beschoren is, want ik ben in ieder geval nieuwsgierig to see more of Dree Hemingway! En Liu Jo, yours truly heeft al wat tips voor nieuwe trips van Dree: 'The young woman and the sea' bijvoorbeeld!

Foto's © Liu Jo.

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded