Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Brussels Fashion Days #bfd14

Door Koen op 30.10.2014

Na de Fashion Weeks in New York, Londen, Milaan & Parijs was Brussel eindelijk aan de beurt - insert moment of joy! Ook al gaat het hier niet om een week, maar over days, 3 to be exact, hoeft ons Belgenland zeker niet onder te doen.Design by Ilke Cop van Sask.


Design by Marine Declercq van Ateliers Lannaux.


Design by Nele Berckmans van KASK.

Tijdens de 3de editie van de Brussels Fashion Days konden Belgian designers hun lentecollectie presenteren, maar ook het jong geweld kreeg de kans om zich voor te stellen aan het grote publiek. Het culturele centrum, The Egg in Brussel was hiervoor het fashion forum bij uitstek.

De 1ste dag bracht Brussels Fashion Days exclusief 10 pas afgestudeerde jonge ontwerpers van verschillende Belgische modeacademies samen voor een defilé. Op zaterdagnamiddag & zaterdagavond werd de ruimte ingenomen door het tijdschrift ELLE België met een sprankelende modeshow waarbij de toeschouwers in première konden kennismaken met de nieuwste collecties van Véronique Leroy, Carine Gilson, Arma Cutis, Omsk Belgium & Doriane Van Overeem.
Het weekend werd dan weer afgesloten met een grote en kleurrijke runway van de beste studenten van de Belgische modeacademies.

Het was een weekend om nooit te vergeten, especially for all the fashion victims out there & geloof ons, dat waren er heel wat! We werden verwend met prachtige shows, onder leiding van Guillaume Joveneaux, uiteindelijk toonden meer dan 50 gevestigde ontwerpers & young talents hun collecties. Daarnaast waren er ook expo’s, ateliers, shops, een gezellig restaurant & een goed voorziene bar, ook niet onbelangrijk ofcourse. De hair- & make up werd voor de 1ste keer door M.A.C onder handen genomen, not only the models got beautified, maar iedereen kon een touch-up krijgen door professionals & we zagen dat het goed was! Kortom, het was een perfecte mix van all sweet things in life, die ervoor zorgde dat mode voor het grote publiek toegankelijk werd. 


Foto's © Brussels Fashion Days & Belmodo.

Met medewerking van Lars Lagaisse.

page loaded