Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Beyoncé x Topshop brand

Door Kim op 29.10.2014

Queen B beschikt over een uitgebreide designergarderobe, maar op Instagram post ze regelmatig ook een Topshop tenue - toevallig ook 1 van onze favoriete high street brands. Topshop heeft in het verleden al collecties uitgebracht met o.a. Kate Moss en Kate Bosworth, maar de samenwerking met Beyoncé is toch van een ander kaliber.

“This not a collaboration. This is about building a brand and building a business - a separate, proper business, with separate overhead and a separate office." - aldus Topshop owner Sir Philip Green tegen WWD -

Kleine verduidelijking: Topshop en Beyoncé lanceren samen een nieuw merk, waar ze beiden 50-50 eigenaar van zijn. De bedoeling is om een athletic streetwear brand te lanceren, dat ten vroegste in de herfst van 2015 uitkomt. Als Béy iets doet, weet je dat ze het meteen groots aanpakt. De naam van het merk ligt nog niet vast.

Foto's © Instagram Beyoncé.

page loaded