Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Flash mob Friday styled by 3Suisses

Door Angelique op 28.10.2014

Begin 2014 besloot 3Suisses om een nieuwe weg in te slaan en de digitale wereld te veroveren. Het stelde 4 merkenbouwers aan om 3Suisses opnieuw op de kaart te zetten en oh yeah, they did a supergreat job!

3Suisses wil korte metten maken met hun gekende (beetje stoffige) imago met postordercatalogus, want de afgelopen jaren is het bedrijf enorm geëvolueerd. 3Suisses is op en top trendy en de najaarscollectie is een schot in de roos. 3Suisses kwam en overwon. Belmodo zag dat goed was.

Op vrijdag 10 oktober zette 3Suisses de najaarscollectie in de kijker in de restyling corner in het Centraal station van Antwerpen. Onze fabulous Tiany gaf er styling tips aan alle little fashionista’s die langs de corner passeerden. De reacties op de collectie waren superpositief. We were proud to be there for 3Suisses. Topjob! Lees er alles nog eens over in het artikel "3Suisses popt up met restyling corner".

Om het geheel af te werken, organiseerde 3Suisses ook een exclusieve flash mob. Het werd een reuzengrote rollende catwalk, superknappe modellen in nog betere outfits en 1 van de beste feel good muziekjes die we in lange tijd hoorden. We zagen een groepje vriendinnen die de beste looks uit hun 3Suisses kleerkast showden. Het Centraal station in Antwerpen ademde de feel good spirit in en terug uit. We werden er allemaal goedgezind van. En dan die rode ballonnen ... De kers op de taart! Voorbijgangers stopten, keken nieuwsgierig toe en haalden hun smartphone boven. Opzet geslaagd!

3Suisses toonde het nieuwe gezicht van het merk en de collectie en oh ja, wij zijn fan. We zagen een outfit met lederen rok en basketball shirt en een lange, marineblauwe rok gecombineerd met een casual streepjestruitje. 3Suisses biedt supermodische stukken aan die ons instantly naar de website doen surfen. Klik, klik en die lange rok is yours! Klik, klik en ook die vuurrode jas die centraal staat in de FW2014 collectie is van jou. We zagen ook heel fijne accessoires opduiken, gaande van een superfancy clutch met fluo-afwerking tot een zwart faux-fur kraagje. En dat allemaal tegen supercommerciële prijzen.

Surf snel naar de 3Suisses website en get lost. Or get your hands on their magalogue. Zo kan je snel op referentie zoeken en zitten je favoriete stuks sneller in je mailbox. Time to take your credit card for a ride to 3Suisses. Oooooof klik door naar de 3Suisses wedstrijd en maak kans op een mix&match restyling met onze Tiany Kiriloff ter waarde van € 1.000,-. Whoop whoop!

page loaded