Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

10 jaar H&M collabs

Door Astrid op 27.10.2014

Time flies when you’re having fun. Het is intussen 10 jaar geleden dat H&M zijn allereerste samenwerking met een grote designer aankondigde en zo’n mijlpaal kan natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. Geen fancy celeb party of extra speciale collab maar een koffietafelboek leek de people van H&M de perfecte manier om hun B-day te vieren!

The First Ten Years bundelt de 10 grote namen waarmee de Zweedse keten de laatste jaren mee samenwerkte. De titel doet alvast vermoeden dat we nog veel meer coole samenwerkingen mogen verwachten!

Het boek bundelt ons nooit eerder getoonde foto’s en een handvol interessante quote’s van de designers. Volgens de H&M-traditie betaal je trouwens amper € 9,90 voor dit topleesvoer! Even vergeten wie al die grote namen nu weer waren? No worries, wij zetten ze met veel plezier nog eens op een rijtje:

Karl Lagerfeld - 2004

Stella McCartney - 2005

Viktor & Rolf - 2006

Roberto Cavalli - 2007

Comme des Garçons - 2008

Jimmy Choo - 2009

Sonia Rykiel - 2009

Lanvin - 2010

Versace - 2011

Maison Martin Margiela - 2012

Marni - 2012

Isabel Marant - 2013

Alexander Wang - 2014

Mijn personal favorite is nog steeds de samenwerking met Lanvin! Of toch misschien die met Marni? Oooh of die coole T-shirts met Karl’s hoofd op waren eigenlijk ook wel cool. Damn’ you H&M, so hard to choose!

Het boek zal samen met de Alexander Wang collectie vanaf donderdag 6 november 2014 in de winkels liggen.

Foto’s © www.lipstiq.com,  www.modamob.com, www.gva.be, www.ilovefashionnews.nl, www.beautylein.nl & Belmodo archief.

page loaded