Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kylie Minogue x sloggi

Door Kim op 24.10.2014

Kylie Minogue, de Australische popster die er voor zorgde dat het nummer 'Can't get you out of my head' nooit uit ons hoofd geraakt, wordt nu ook het nieuwe gezicht van ondergoedmerk sloggi. Ze is het model van de komende herfst- en wintercampagne en zal het merk ook dragen tijdens haar tour 'Kiss me Once'. Haar mannelijke dansers zullen ook in sloggi te zien zijn.

"We are very proud to link with Kylie Minogue, a strong, beautiful artist bursting with energy. Her creativity and artistic independence have gained her millions of fans around the world, just like sloggi, which is one of the world's top brief brands. And just like us, Ms Minogue is a truly free spirit - that's why we look forward to joining forces with her for this exciting collaboration". -zegt Roman Braun, algemeen directeur van sloggi-

De petite zangeres liet zelf ook weten erg uit te kijken naar de samenwerking. Gezien Kylie's kledingkeuzes op het podium, lijkt deze samenwerking ons alvast de perfect fit.


Foto's © Sloggi

page loaded