Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Welcome to the world, Kenzo x Smets sweater

Door Tiany op 22.10.2014

What a night! Woensdag 15 oktober werd de exclusieve Kenzo x Smets sweater eindelijk voorgesteld. We hebben er lang op moeten wachten, but hell yeah, het was het wachten waard. Where Kenzo meets Smets moest een knaller worden and they did well, very well!

De Belgische fashionscene verzamelde bij Smets Premium Store in Brussel om een glimpse op te vangen van de collab van het jaar. De winkel werd overspoeld met happy fancy people en we zagen alle najaartrends de revue passeren. De Smets staff droeg de Kenzo x Smets sweater, maar allemaal met personal touch. We zagen de Kenzo x Smets trui in combinatie met skinny jeans en loafers en met white oversized shirts en baggy black pants. Ms. Pascaline Smets zelf droeg de sweater met een zwarte mini skirt en knee high boots van Gianvito Rossi. Looking good Pascaline!

Smets ontving Kenzo met open armen, want de Smets Premium Store turned into a real Kenzo world. Er was een poppyfield met de flowers by Kenzo (and honestly, that fragrance never gets old #wishlisted) en een Evian x Kenzo photo booth. Om de nieuwe FW2014 collectie in de kijker te zetten, werden de gasten nog getrakteerd op een live dancing performance. De dansers gaven het beste van zichzelf op de kenmerkende trappen in de winkel in all Kenzo-looks. A big up for that team because they shaked their booties like crazy. We had some Ketel One cocktails en dancing beats werden voorzien door Kitschclub, dus ja, wij waren in super party mood.

En om in Kenzo mood te blijven, heeft Smets Premium Store een volledige Kenzo corner geïnstalleerd! Go and check for yourself, ladies and gents!

Just one more thing: get it while it’s hot, want de exclusieve Kenzo x Smets sweater is slechts beschikbaar in een zeer beperkte oplage. Beschikbaar via de Smets Premium Store in Brussel, Smets Store in Luxemburg en online via de Smets e-shop en Farfetch. Oooooof, klik door naar onze wedstrijdpagina en win de Kenzo x Smets sweater. Luck might be on your side!

page loaded