Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ready for the tattoo choker?

Door Loes op 21.10.2014

NOOOOOOO, hier is het echt te vroeg voor!’: riep vriendin nummer 1 terwijl vriendin nummer 2 vol trots haar aanwinst uit de kast trok.

Ik moet toegeven, ik moest ook eventjes wennen bij bij het weerzien van deze ketting maar eerlijk is eerlijk: de nostalgie heeft duidelijk gewonnen. And I’m a sucker for '90’s trends, dat kon je al lezen in de artikels SCREAMMM, Cool chicks wear half buns en '90's shoes forever.

Dus ik presenteer jullie, dames en heren, helemaal terug van weggeweest … tadadatadaaaa tadaaa *tromgeroffel* : de '90’s tattoo choker. Niet alleen in ketting verkrijgbaar maar ook in armbandjes en ringen voor iedereen die helemaal all the way wil gaan.

Breekt het angstzweet jou uit hoe je dit in godsnaam moet gaan dragen? Wel, je hebt 2 keuzes. Of je gaat er helemaal voor en laat aan heel de wereld zien wat voor '90’s kid je bent. Of je gebruikt het als een subtiele knipoog naar je roots maar houdt de rest van je outfit sober.


Bij optie 1 haal je best de crop tops uit de kast, zet je een knotje knal op je hoofd en draag je buffalo’s aan je voeten. '90’s gurls houden er ook van om de tattoo choker te combineren met andere kettinkjes die naar de jaren '90 refereren zoals de yinyang, smileys en planeten. Allemaal bengelend aan de typische zwarte koordjes die je vrij strak rond je nek knoopt.

Denk je allemaal leuk en aardig die '90’s trend maar het mag wel wat subtieler? Combineer deze choker dan met je casual outfit. Geef de voorkeur aan donkere kleuren om het mysterieuze effect niet te verliezen. Een toffe link naar je kindertijd zonder dat je vrienden denken dat je in een identiteitscrisis zit. The best of both worlds!

Waar scoor je deze goodies? Online ga je supersnel naar Asos, Shopmoonchild of Amazon. Wil je het toch eens eerst passen? Dan haast je als een malle naar The Public Image in Antwerpen. 

Foto's: © Pinterest

page loaded