Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Alexa Chung voor Tommy Hilfiger: get inspired!

Door Tiany op 21.10.2014

Alexa Chung. We all love her, and apparently so does Tommy Hilfiger. Het stijlicoon wordt namelijk de ambassadrice voor de nieuwe Tommy Hilfiger herfst-en wintercollectie 2014. Goede bal van het Amerikaanse modelabel, want Alexa is cool, slim, en heeft een geweldig gevoel voor stijl. Wie wil er nu geen fashionadvies van deze dame krijgen, right?

Why her? The woman breaths fashion. Het 32-jarige Britse model, rijgt als presentatrice van het programma ’24 Hour Catwalk’ en redactrice van Vogue de droomjobs aan elkaar. Als ambassadrice verovert ze een vast plekje op de website van Tommy Hilfiger, waarop ze gedurende 4 maanden tons of fashion tips zal geven. That’s not all folks, Chung werpt ook haar licht op de Tommy Hilfiger FW2014 collectie en showt aan haar readers haar favo stuks en hoe je deze het best kan combineren.

Voor oktober bestempelt de nieuwe ambassadrice van Tommy Hilfiger de volgende items als haar favoriete stukken voor de herfst: een zwarte A-lijn rok, een coltrui en een lederen legging met motordetails op de knieën. Voor Alexa, it’s all about the combinations. Ze weet hoe ze klassieke ontwerpen kan mixen met modernere items om zo tot een uniek resultaat te komen. Zo matchte ze de legging, trui en rok met een oversized jas om de look helemaal af te maken. Puik werk, Alexa!

Een leuk surplusje, Chung wisselt haar fashion advice geregeld af met leuke behind-the-scenes foto’s, die je zowel op de website van Tommy Hilfiger als op haar Facebook, Twitter en Instagram kan volgen. Ik zou zeggen, surf away and get inspired!

Met medewerking van Charlotte De Vidts

Foto's © Facebook Alexa Chung.

page loaded