Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Zalando Blogger Awards ... And the winner is!

Door Bieke op 20.10.2014

Donderdag 16 oktober werden voor de 1ste keer de Zalando Blogger Awards georganiseerd in PARIS TEXAS in Antwerpen. De Belgische editie kon niet achterblijven na het succes van de Nederlandse, Duitse en Scandinavische Zalando Blogger Awards. Zalando wil de Belgische fashion bloggers motiveren en een duwtje in de rug geven. En wil voornamelijk het nut van fashion bloggers in de hedendaagse mode-industrie onderstrepen.

Gisteren ging beauty en Belmodo friend Paulien Riemis van Polienne.com met de hoofdprijs lopen. De People’s Choice Award ging naar cutie An-Katrien Casselman van Teacups and Dresses en de Newcomer Award naar Svea Vermeersch van Les Folies Des XX. Zij kunnen een jaar lang gratis shoppen op Zalando. Jealous much!

Paulien Riemis is 23, literature student en model (no slash needed) en Antwerp based. Ze startte de blog in 2009 en is supergrateful voor de liefde en appreciatie die ze krijgt van collega’s, vrienden en van de Zalando gals of course. Binnenkort kan je haar verhaal trouwens ook even op Belmodo volgen, want wij kronen haar tot guest editor! Stay tuned! Svea Vermeersch, 21 jaar en dus ook nog piepjong, startte haar blog in 2013. Ze brengt een blog die eerlijkheid, emotie en echtheid benadrukt. Ze wil zichzelf kunnen zijn. En gelijk heeft ze! Lucky girl number 3 is An-Katrien Casselman, zij won de publieksprijs. Zij en haar team leggen de focus op originele verhalen. No copies for these ladies! Way to go!

"Paulien ademt mode en brengt een zeer persoonlijk verhaal. Ze werkt op hoog niveau, zowel op fotografie als op content. Haar tone of voice is top en haar social media management is superbe." - aldus onze eigenste Michaël Schockaert, one of the jury members -

Yara Michels, 1 van de 1ste Nederlandse fashion bloggers en owner of Chapter Friday, en Michaël Schockaert werden vergezeld door Judith Surusiay, Fashion PR Manager Benelux bij Zalando. Samen kozen ze de Jury Award en Newcomer Award. De People’s Choice Award werd door het publiek gekozen via de Zalando website. Yara Michels en Veerle Windels gaven voor de feestelijke ceremonie ook nog 2 inspirende Blog Classes. Annelien Coorevits was hostess van dienst en overhandigde de awards aan de 3 lucky ladies. Het was een topavond!

Congrats to the 3 beautiful ladies! Work hard, play hard! Well done!

Met de medewerking van Ine De Parade.

Page icon by Clutches and Cowboys.

page loaded