Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Le Biscuit Brillant x Le Brillant Biscuit

Door Tiany op 18.10.2014

Fashion devotees die binnenstappen in de prachtige Delvaux-boetiek in de Koninginnegalerij te Brussel voelen zich sowieso like kids in a candy shop! De kleurrijke, stijlvolle lederwaren in alle vormen en maten doen elke zichzelfrespecterende fashionista watertanden! Krijg je nu al een sugar rust? Diabetici, watch out, want there's more to come ... Het op-en-top Belgische label blaast maar liefst 185 kaarsjes uit! Hiermee is Delvaux meteen het oudste luxelederwarenlabel van de wereld! Maar op nog geen steenworp afstand van Madame Delvaux bevindt er zich in Brussel nog een golden oldie. Bij Maison Dandoy vind je nog een authentiek Belgisch kwaliteitsproduct: kruidige speculaaskoek! 2 Belgische kwaliteitsmerken die dit jaar 185 worden, dat is allesbehalve dagelijkse kost ...


Ter ere van hun gezamnelijke 185ste verjaardag hebben Madame en Monsieur de handen in elkaar geslagen en een project opgestart waar je fantasie van op hol slaat! Listen-up, de baby's die het resultaat zijn van dit dream team heten "Le Biscuit Brillant" en "Le Brillant Biscuit". "Le Biscuit Brillant" is het chicste koekje van Brussel met een heerlijke gouden finish, "Le Brillant Biscuit" is een Delvaux-tas om je vingers bij af te likken! De tas is een witte, zachtlederen versie van de iconische Brillant, versierd met  speelse gouden bollen. De tas een collector's item noemen zou een understatement zijn, want er werd slechts 1 exemplaar van gemaakt! Éen, un, uno, one, ein! Hoe bemachtig je dan in godsnaam deze beauty? Wel, ladies, goed nieuws: je hoeft geen Saoedische oliesjeik te zijn om deze superlimited edition-handtas te bemachtigen, iedereen maakt evenveel kans!

Het lijkt wel een sprookje: in ware Willy Wonka-stijl deelt Maison Dandoy vanaf 10 oktober gouden tickets uit: bij aankoop van een verjaardagsdoos met de briljante koekjes krijg je een golden ticket cadeau. Doe daarna even een mini-stiletto run naar de Delvaux-boetiek in de Koninginnegalerij en breng daar je ticket binnen! Time to channel your inner Charlie, zou ik zeggen. Tot 29 november kunnen we nog hopen dat "Le Brillant Biscuit" helemaal de onze wordt, op 30 november wordt de winnaar van dit fabulous piece of arm candy bekend gemaakt ... But not all is lost als dit unicum je door de vingers glipt: 20 andere gelukkigen winnen de verjaardagsshoppingbag van Delvaux, versierd met komische illustraties over het geheime bakverhaal van "Le Biscuit Brillant" van de hand van de Belgische tekenares Valentine De Cort

Hier is alvast een filmpje om je zin in koekjes en Delvaux mee aan te wakkeren. Alsof die craving nog niet groot genoeg was ...

Foto's © Delvaux, Maison Dandoy.

Met medewerking van Isabelle Leempoels. 

page loaded