Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

3Suisses popt up met restyling corner

Door Tiany op 17.10.2014

Vrijdag 10 oktober, centraal station Antwerpen, 8 o’clock: showtime. 3Suisses popt up met een restyling corner in de vertrekhal van het prachtige stationsgebouw in Antwerpen. Master of styling van dienst is onze fantastische Tiany Kiriloff. 3Suisses spaarde kosten noch moeite. Iedereen moest het geweten hebben en gelijk hebben ze, want de nieuwe FW2014 collectie mag gezien worden. Well hello new 3Suisses, superglad to meet you.

3Suisses wilde met de restyling corner de uitgebreide wintercollectie offline halen en tastbaar maken. Tiany Kiriloff en 2 andere stylistes waren aanwezig om de ladies die een shopping dag in Antwerpen gepland hadden of nieuwsgierige pendelaars wegwijs te maken in de collectie en styling tips te geven. Want hoe combineer je nu best die skater skirt die je vorige week scoorde? Of dat baseball jasje met geborduurde mouwen uit de 3Suisses FW2014 collectie? De stylisten haalden de 3Suisses magalogue erbij, want ook daar staan heel wat styling tips in. Steal with your eyes, copy the look en shine!

3Suisses gaat al heel lang mee. And I admit, vroeger was het aftellen naar het moment dat de nieuwe catalogus eindelijk in de bus zat. De catalogus was in die tijd mijn avondlectuur, maar in 2014 kregen 4 bekende merkenbouwers de opdracht om het merk te hertekenen zonder de bekende papieren catalogus. Het resultaat is een fantastiche magalogue. Een magazine/catalogus dat de 3Suisses producten op een toegankelijke, nieuwe en inspirerende manier aanreikt. Het was hoog tijd om los te komen van de traditionele postordercatalogus en te focussen op de digitale wereld (welcome to our world). Mission accomplished, I must say, want de reacties van onze Belmodo lovers in de restyling corner waren unaniem. 3Suisses is BACK!

Ook Tiany zelf zag er weeral superbe uit. Ze droeg een kimono jasje en bijhorende broek met uitgesproken etnische print en een oversized paarse mantel. All by 3Suisses of course, so you can shop the look on the website. Some styling advice: je kan deze look zowel opgekleed als casual dragen. Approved by Tiany, want ook zij switchte van tallon naar sneaker (#loveit).

3Suisses heeft een superuitgebreide eigen collectie, maar biedt daarnaast ook andere merken aan. De high heels met groen borduursel die miss T. bijvoorbeeld droeg kwamen uit de eigen collectie van 3Suisses. Later ruilde ze die om voor een paar Roshe Runs van Nike. Again: all by 3Suisses. Don’t you just love it?

Dus fashionlovers, hoog tijd om 3Suisses te herontdekken. Spot alle najaarstrends op de website en shop ze onmiddellijk. Ideaal voor alle hardworking ladies die geen tijd hebben om de stad in te gaan. Shop 'till you drop vanuit je luie zetel of tijdens de middag op kantoor. What’s not to like?

Voor de echte addicts hebben we binnenkort nog een topcadeau in petto, dus blijf het verhaal volgen op de 3Suisses website, de Facebookpagina, hun Instagramaccount en op Belmodo natuurlijk. Believe me, deze wil je echt niet missen.

page loaded