Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Clean out your closet voor de Belmodo Fashion Days

Door Koen op 16.10.2014

Er zijn tal van goede redenen om je kast op te ruimen! Het gevaar voor een lawine wanneer je de deuren opent is al zeker een dringende reden, daarnaast is het opruimen van de kast als een schattenjacht, je weet nooit wat je nog tegenkomt in die collectie die je verzameld hebt over de jaren, hello 90's crop top die ik al compleeeeeet vergeten was! Wanneer je je kast dan uiteindelijk helemaal terug geordend en op kleur gesorteerd hebt, lijkt er sowieso weer wat meer ruimte in voor ... die nieuwe aanwinsten!

Opruimen is 1 ding, daarnaast is er nog de titanenarbeid van de stukken te selecteren waar je voorgoed adieu tegen zegt! Ik ben geen fan van zomaar alles weg te gooien, mijn mama's kast met alle kleren die ze ooit gekocht heeft starting from the 70's, is nog steeds mijn secret treasure container, elke keer dat ik ze opentrek vind ik wel een nieuw leuk ding. En bovendien is mode een cirkel, als je lang genoeg wacht komt everything back in style

Je moet dus een top notch reden hebben om een stuk voorgoed buiten te bonjouren en die zijn er ook. Gaten bijvoorbeeld, sorry, ook al is het je favoriete kleedje, blousje of vestje ... niks aan te doen, tenzij misschien bij een jeans, maar anders is het so long, farewell, auf wiedersehen, adieu! Kledij die teveel gewassen is, kan er ook soms echt niet meer mee door, weg dus. Dan zijn we nog de stukken die jij misschien absoluut niet meer wil dragen, maar anderen nog wel en die willen er zelfs geld voor geven. Verkopen dus die handel! Online of aan tweedehandswinkels, zo heb je zelfs wat extra cash voor de Belmodo Fashion Days, ding ding ding jackpot!

Herinner je je de scene uit Sex & the City, waarin de 4 ladies samen in Carrie's closet duiken? Wel, als je geen zin hebt om die mount everest alleen te trotseren nodig je toch ook gewoon wat vriendinnen uit. Bekijk het als teambuilding voor de Belmodo Fashion Days!

Foto's © kmkstyling, alltheprettythings, houseoffraser.

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded