Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Alexander Wang x H&M: De livestream!

Door Koen op 16.10.2014

Na maandenlang geteased te worden, is le moment suprême bijna aangebroken: de officiële launch van de Alexander Wang x H&M collectie. Het is bijna een half jaar geleden dat we verblijd werden met het nieuws dat H&M Alexander Wang kon strikken als gastontwerper. Op donderdag 6 november ligt de very wanted designercollectie te blinken in de H&M winkels en kunnen we eindelijk onze items van onze wishlist inslaan. 

Deze avond, om 20:15 New Yorkse tijd, zullen tal van celebs afzakken naar The Big Apple om het Alexander Wang x H&M lanceringsfeest in volle glorie mee te maken. Ook jij kan het hele gebeuren meemaken! Op vrijdag 17 oktober, om 2:15 Belgische tijd kan je namelijk via deze link het Alexander Wang x H&M feest in New York city live volgen. Hier staan we alvast te trappelen vol ongeduld! Veel kijkplezier!

Ondertussen benieuwd naar sneak peeks over de collectie? Check de Twitter en Instagram van H&M en doe mee met #ALEXANDERWANGxHM.

Foto © H&M

page loaded