Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Naomi Watts en Tommy Hilfiger voor Breast Health International

Door Tiany op 15.10.2014

Net als de 7 vorige jaren heeft Tommy Hilfiger dit jaar opnieuw een tas ontworpen voor Breast Health International (BHI), een organisatie die zich inzet voor vrouwen met borstkanker. Elk jaar kiest men ook een bekend gezicht als ambassadeur voor de special handbag, waarvan een deel van de winst wordt geschonken aan het goede doel. Deze keer is actrice Naomi Watts die haar warme hart toont door ambassadrice te worden van de limited edition Tommy Hilfiger-tas. Zij treedt daarmee in de voetsporen van celebs als Claudia Schiffer, Renée Zellweger en Naomi Campbell. Niemand minder dan Patrick Demarchelier was de fotograaf van dienst, en wij zagen dat het goed was. 


Ik met de limited edition handbag..

Now, let’s talk fashion. De tas is diepblauw met gouden accenten. De asymmetrische plaatsing van de zakken en het Italiaanse pebbled leder maken van de tas een uniek stuk. De tas is niet alleen een sterk staaltje eyecandy, het ontwerp is ook erg functioneel. Miss Watts was betrokken bij het creatieproces en stond erop dat de tas ook gebruiksvriendelijk zou zijn. Ze haat het immers om telkens van tas te moeten wisselen. We feel your pain, Naomi. De casual bag is dan ook geschikt voor elke gelegenheid: van een zware werkdag tot nachtelijke uitjes, je kan de bal (of tas) gewoon niet misslaan.

Een deel van de opbrengst van de tas (€ 76,- van de € 226,-) gaat naar de organisatie Fund for Living, een onderdeel van Breast Health International. Deze organisatie biedt een helpende hand aan vrouwen met borstkanker die extra hulp nodig hebben bij de dagelijkse dingen, als transport naar de dokter of het zorgen voor de kinderen. Soms zijn het de kleine dingen die het verschil maken ...

Ik kan je alvast meedelen dat de tas Tiany-approved is. De bag is niet enkel pure eyecandy maar is ook nog eens superhandig. Ondertussen draag ik deze tas on a daily basis. Als leuk surplusje, geef ik je een sneaky what’s in my bag. Ik houd alijd een lip balm in mijn tas om mijn lippen de hele dag moisturized te houden en om ze een subtiel kleurtje te bezorgen. De lip & cheek balm van Givenchy kan ook nog eens gebruikt worden als blusher, om mijn wangen een healthy look te geven. When I want to amp up my lip game, gebruik ik de lippenstift van Tom Ford.

Complexion wise, gebruik ik de CC cream van Estée Lauder die mijn huid perfect egaal maakt. Om mijn wangen een gebronzeerde glow te geven, komt de Sharon Mineralize skinfinish van M.A.C goed van pas. Ik kan de deur niet uitgaan zonder mijn Estée Lauder Modern Muze parfum die lekker sexy ruikt. A girl gotta treat herself sometimes, vandaar de Pierre Marcolini coeur framboise praline. Heaven!

Kan je niet wachten tot deze tas aan je schouder bengelt? Je kunt hem al scoren in een aantal Hilfiger-winkels in Nederland, maar hij is gelukkig ook gewoon verkrijgbaar via de website van Tommy Hilfiger. Klik hier to order!

Foto's © Tommy Hilfiger, Instagram Belmodotiany.

page loaded