Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

What you need to score tijdens de Belmodo Fashion Days

Door Koen op 14.10.2014

Als ik op shopping spree ga is dat meestal in het wilde weg, zonder schema of masterplan ... Ik koop een stuk dat in mijn oog springt of waar ik een instant crush voor voel. Maar wanneer ik dan 's morgens mijn outfit samenstel merk ik vaak dat er gaten in mijn wardrobe zitten, ik ontbreek zeker enkele fashion basics. Zo sla ik mezelf minstens een paar keer per jaar voor het hoofd omdat ik nog altijd geen zwarte blazer heb, memo te self: must buy blazer! Of kijk ik ook steeds green with envy als ik iemand met een stijlvolle duster coat op straat zie, #WantOne. But save your tears for your pillow want de Belmodo Fashion Days komen eraan! 

 

 

Be prepared, wat zijn de basics die jij absoluut nog mist? Een designer jeans misschien, met een goed paar ben je jaren een gelukkige fashionista! Of een trenchcoat, die gooi je toch elke dag over eender welke outfit, het mag dus wel een kleine investering zijn, n'est pas

 

Stockverkopen zijn ook le moment suprême om eens een echt iconisch designer stuk te adopteren. Een designer bag zou op any other day een gat in je bankrekening branden maar op de Belmodo Fashion Days kan je misschien eentje scoren waar je niet nog maanden droog brood voor moet eten ... Ookal is het misschien nog steeds een investering, zo een armjuweel gaat jaren mee, met een beetje geluk zelfs generaties! 

 

Tenslotte, need I say it, designer shoes. Ook van die onweerstaanbare items die normaal een arm en een been kosten, maar niet op de Belmodo Fashion Days sweeties! Ookal zit er voor de rest enkel COS, Zara en een berg vintage in je kast met zo een designer handtas, schoenen of jas kan je elke outfit een flash of class geven!

Foto's © CarolineCovets, FWP.

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded