Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Rock-‘n-roll baby!

Door Angelique op 12.10.2014

‘Rock ‘n Roll Landscape’. Zo heet de nieuwe wintercollectie van Kim Stumpf. Intrigued? So was I. Stumpf trekt de rock-‘n-rolllijn door in de gehele collectie door aan alle items uit haar wintercollectie opvallende namen uit de rockgeschiedenis te geven. David Bowie, The Rolling Stones en Patti Smith; ze passeren allemaal de revue. Een collectie met een attitude.

Stoer en nonchalant maar tegelijkertijd ook chique, dat zijn de sleutelwoorden voor deze wintercollectie. Hoe speelt Stumpf dit voor mekaar? Er wordt bijvoorbeeld gemixt met kleuren, door zwart, te laten contrastreren met pasteltinten als mint, dust white en pastel blush

Zacht aanvoelende stoffen en fijne structuren vormen de rode draad doorheen de collectie. Denk aan oversized boyfriend cardigans, zijden jurken, mantels met contrastrerende reliëfstoffen en gekookte wol. Aaaah just thinking about it, makes me swoon.

Stumpf knows her stuff en tovert als het ware met materialen. In deze landscape of Rock-‘n-Roll is niets wat het lijkt. Zo is er als pièce de résistance een zilveren raincoat die als leder aanvoelt maar die er niet uit vervaardigd is. Een praktisch surplusje, de jas is zowel wind- als waterdicht! Praktisch én mooi, now that’s a combination we love!

 

De collectie is een landscape van mantels, jurken, cardigans en rokjes, die met veel oog voor detail vervaardigd wordt. De items zijn kunstwerkjes op zich, door het gebruik van zuivere lijnen en architecturale proporties. Je kan deze collectie een verzameling van haute couturestukken noemen, door het outstanding craftsmanship van Stumpf. How I want to live in this landscape of Rock-‘n-Roll!

Wie met mij mee wil verhuizen naar this landscape of Rock-‘n-Roll, kan een bezoekje brengen aan de Flagship store van KIMSTUPF in de Lombardenstraat 18 in Antwerpen. 

Foto's © KIMSTUMPF.

Met medewerking van Charlotte De Vidts

page loaded