Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Get cruised away

Door Michael op 12.10.2014

How time can fly! We wanen ons nog steeds in Monte-Carlo met een zonnebril op & een cosmo in de hand, genietend van een prachtig cruise defilé van Louis Vuitton of de hele collectie ligt al te pronken in de boetieks.

Nicolas Ghesquière did – voor de 2de keer op rij - an amazing job. De cruise collection is een samenstelling van verschillende genres. Hij is vernieuwend & kleurt buiten de lijntjes. Hij combineert verschillende lagen, kleuren, materialen & lijnen. Deze tegenstrijdigheden zorgen voor een vreemd, maar sensationeel geheel. Not your everyday designer for sure

Geniet van deze stellar looks, shot by the amazing Juergen Teller


Foto's © Louis Vuitton.

In samenwerking met Lars Lagaisse.

page loaded