Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Event Paper by Stradivarius

Door Michael op 11.10.2014

Barcelona baby! Het Spaanse kledingmerk Stradivarius vierde z'n 20ste verjaardag en daarom trok Belmodo richting de city at the sea side voor een event met Spaanse flair. Onder de noemer The Event Paper organiseerde Stradivarius een verjaardagsfeest in de vorm van een fotoshoot mét IT-girls. Yep, de Spanjaarden gooien party vibes & strike a pose in de mix met als resultaat hun allereerste magazine die verdeeld zal worden in alle Stradivarius shops wereldwijd. Muy bien!

Special guests van de avond waren de IT-girls van het moment; Poppy DelevingneAtlanta de Cadenet, Harley Viera-Newton en Ursula Corberó. Allen in een outfit van de Stradivarius FW2014 collectie natuurlijk.


Poppy Delevingne, actrice Ursula Corberó, Atlanta de Cadenet en Harley Viera-Newton.

Do we need to say ... Poppy Delevingne looked astonishing én bovendien is ze ook nog eens megasympathiek.

Want toen Poppy lekker aan het chillen ging met een Gin Tonic in de hand in de VIP-area trokken de Belgische en Nederlandse journalisten hun stoute schoenen aan en konden met Poppy op de foto.

Lees: Belmodomichael begon luidkeels Poppy te scanderen aan de met prachtig rood lint afgezette VIP-ruimte en Poppy kon niet anders dan toegeven. 

Score we say!Stradivarius is een kledingsmerk voor you IT-girls en daarom mochten op het verjaardagsfeest natuurlijk dé IT-ladies van het moment niet ontbreken. But who is who? Poppy Delevingne is model en socialite, ze sierde al verschillende covers en mocht al heel wat gerenommeerde campagnes voor haar rekening nemen. Vooral bekend omdat ze de zus is van Cara Delevingne, Chanel ambassadeur is, de muze van Matthew Williamson was en een appartement deelde in New York met Sienna Miller. 

Atlanta de Cadenet is model, DJ en socialite. Elk seizoen spot je haar weer in de coolste outfits tijdens fashion weekHarley Viera-Newton is Amerikaans model én DJ. Intelligent en een echte business ladyUrsula Corberó is fashionista, Stradivarius fan en vooral een zéér gekende Spaanse actrice. All ladies ademen de sfeer, klasse en tongue-in-cheek attitude uit van het Spaanse label. Dus a perfect match.


De party begon met DJ's Pepino Marino en Crawford opgevolgd door dance vibes van hoe kan het ook anders Atlanta & Harley. Ondertussen was er een live-shoot van de grote modefotograaf Bela Adler waarbij de FW2014 collectie werd vastgelegd. Onder het motto 'be a part of our story' kon iedereen z'n steentje bijdragen aan #theeventpaper.


Stradivarius ontwerpt vrouwenkleding met een focus op ladies van 20 tot 35 jaar. Het staat bekend om z'n perfecte combinatie van tijdloze klassiekers tot trendy must-have pieces. Reken dus elk seizoen op de perfecte eyecatchers voor je garderobe zonder gigantische bedragen neer te hoeven tellen.

Een lekker betaalbaar aanbod aan tops, jurkjes, de perfecte jeans, jassen en broeken. Je kan er ook terecht voor trendy accessoires als handtassen, schoenen, juwelen, zonnebrillen en fancy hats. Stradivarius volgt de trends en is er voor iedereen voor elke gelegenheid.Of zoals Stradivarius het zelf zegt "You can do magic with Stradivarius. You can go to breakfast with your friends. Change your clothes to go study or to work. Change again and go out with your boyfriend. Change again and steal the show at your ex's wedding. And all this without changing your jeans."

Voor hun FW2014 collectie kiest Stradivarius duidelijk de stijl van de glamorous lady die er graag eigentijds en een tikje urban style uitziet. Denk daarbij aan een sexy rood lederen jurkje, een kleurige bontjas, een mouwloze beige mantel zonder mouwen, een poncho met fringes en tal van jeansvarianten. Bring on winter.

De Belgische & Nederlandse delegatie verbroedert tijdens het #theeventpaper feest. Wat Drunk in Love van Beyoncé op de dansvloer toch allemaal niet kan doen.

Het kledingmerk met de solsleutel als logo is wereldwijd alom aanwezig. Met meer dan 877 winkels in 60 verschillende landen begon het aan z'n verovering in 1994. In 1999 maakte het z'n intreden in de Inditex Groep.

Spijtig genoeg hebben we in België nog geen Stradivarius shop maar laat dat de Spaanse pret niet bederven. Stradivarius kan je perfect online shoppen via www.stradivarius.com. De Inditex Groep groepeert brands als Zara, Bershka, Pull & Bear, Massimo Dutti, Uterquë, Zara Home en Oysho. In 2013 verkocht Stradivarius maar liefst 86 miljoen fashion items wat hen tot 1 van de world's leading brands maakt in de fashion industrie.

page loaded