Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Tested and approved: Liu Jo’s Bottom Up jeans

Door Tiany op 10.10.2014

5 beautiful bloggers, 1 jeans. Belmodo organiseerde deze week the perfect date met Liu Jo’s Bottom Up jeans. Niemand minder dan Emma Gelaude, Lima Ché, Elien Migalski, Elke Sockeel en onze eigenste Tiany Kiriloff deden de test. Wij zagen menig bips de lucht in gaan. Approved? Dubbelcheck!

Liu Jo lanceerde de Bottom Up jeans al in 2008. Denimland got a new baby and it was called ‘Bottom Up’. Meer dan 6 jaar later is de jeans nog steeds een superster. De combinatie van het lifteffect, de eenvoudige snits en de typerende washings is onevenaarbaar. Met andere woorden: de Bottom Up is dé jeans die onze curvylicious booties helemaal tot hun recht laten komen en de mooiste plek van ons lichaam in de spotlight zet. Een slimme nieuwe naaitechniek en een aantal stiksels op strategische plaatsen benadrukken onze female curves en maken het bovenlichaam optisch smaller. Once you go Bottom up, … You know the drill, right?

Anyway, ook zin in de perfect jeans date? Wel dat kan, want op woensdag 21 oktober organiseert Belmodo de Liu Jo Bottom Up shopping night. Put on your dancing shoes and bring your luck, want je maakt kans op een Bottom Up jeans én  800,- aan shopping budget. Hou de komende dagen Belmodo in de gaten, want er volgt snel meer informatie over de shopping night. In the meantime warmen onze 5 beauties je graag op via hun Facebookpagina’s en Instagramaccounts. Check @belmodotiany, @emmagelaude, @limaswardrobe, @dogsanddresses en @luckyloksje and spread the Bottom Up love. Ciao bellas, see you soon in Bottom Up jeans-heaven.

Wil je nog meer weten over de magische Liu Jo Bottom Up Jeans? Check dan zeker de Facebookpagina, Twitter-, Pinterest- & Instagramaccount van Liu Jo. En get inspired door hun fabulous Youtubekanaal!

page loaded