Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hurry up: Gratis Cheap Monday jeans!

Door Tiany op 10.10.2014

I’m bouncing off the walls! In het artikel "Het is 10 x feest!" kon je lezen dat het fashion- en jeansmerk Cheap Monday zijn 10-jarig bestaan wel op een zeer bijzondere manier wilde vieren. Het Zweedse merk bedankt zijn klanten door een 10 minute pop-upstore te openen op vrijdag 10 oktober om 10:00 ’s ochtends in 10 steden all over the world. Er worden 10.000 jeansbroeken weggeschonken, verspreid over deze 10 steden. Wel, we have some exciting news for all you Denimlovers… 

Jullie hebben door het massale stemmen ervoor gezorgd dat onze modestad Antwerpen op de 8ste plaats staat in de top 10 lijst, en dus tot 1 van de 10 steden behoort waar een pop-upstore voor 10 minuten zijn deuren zal openen! Are you totally freaking out? Goed, want dat is ook de gepaste reactie! Rep jezelf vandaag nog naar het Theaterplein 1 voor de Stadsschouwburg in Antwerpen om 10:00 in the morning en sla 1 van de 1000 jeansbroeken aan de haak! Lucky day voor vele Cheap Monday fans!

Betalen voor je jeans kan je tegen social currency, met een eenvoudige post of foto van het gebeuren op Instagram, Twitter of Facebook met hashtag #cheapmondayx10 kan je je buit binnenhalen. Maar weet wel dat snel zijn de boodschap is! Let the Cheap Monday game begin and may the odds be ever in your favor!

Foto's © CheapMonday.

Met medewerking van Charlotte De Vidts.

page loaded