Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Eleven Paris gets edgy!

Door Michael op 09.10.2014

Verandering doet leven! Dat weten ze alvast bij Eleven Paris. La Collection FW2014 is 1 that will catch your eye for sure! Voor deze collectie ging de Parijse ontwerpstudio cruisen door de straten van de Ierse hoofdstad Dublin, waarbij postpunk en Keltische muziek op de achtergrond weerklonken. Dit zorgde voor een overload aan inspiratie, denk maar aan het Keltische kruis, oude medaillons, metalen kogels, kilts, krachtige grafische elementen and so much more. Seems very rebellious to me!Girls get boyish, ze nemen de dresscode van de mannen over, maar behouden toch een girly touch door menswear te combineren met een jurk of een hele kort kilt. Guys stay casual, met hier en daar elementen uit de punk scene. Afwisselend dragen ze bomber jackets en lederen grof gebreide vesten. Daarnaast zijn er ook voor allebei coole sweatshirts met een all-overprint of een hemd met wapenschilden erop geborduurd. De grens tussen mannen- en vrouwenkleding verdwijnt and when we see the looks, we’re absolutely fine with that!

Foto's © Eleven Paris.

Met medewerking van Lars Lagaisse.

page loaded