Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The perfect outfit to shop designer goodies!

Door Angelique op 08.10.2014

De Belmodo fashion days breken aan, ook wel bekend als de belangrijkste dagen van het jaar voor fashion devotees on a budget! The time to score deals is upon you! Laat je dus niet afleiden door een ongemakkelijke outfit die je belemmert tijdens je missie! Wees wijs wanneer je je outfit samenstelt. Bekijk het zo, je gaat op zoek naar de nieuwe collectie van je wardrobe voor het volgende seizoen, jij bent dus eigenlijk het model voor je eigen look! Volg je nog? Wat ik bedoel is dat je net als een model, een blank canvas moet zijn. Meaning: doe geen te opvallende stukken aan, want dan kan je er moeilijk andere dingen op passen, doe ook geen kleedje of jumpsuit aan want hoe pas je dan dat ene shortje, you know what I mean ...

Wat je dus nodig hebt is een basis outfit, die je gemakkelijk met eender welk opvallend item kan combineren en eventueel ook de stukken die je het vaakst draagt. Denk er ook aan om een outfit te selecteren waarin je je comfortabel voelt en swift en behendig kan bewegen (stockverkopen zijn een battle sweeties, survival of the fittest or the fastest). Want vergeet niet time is money, snel om kunnen kleden is dus ook key. Daarnaast wil je ook snel van shop naar shop kunnen snellen, mischien doe je vandaag dan beter wat sneakers aan. Je wilt ook geen tijd verliezen door onvoorziene emergencies, neem dus een grote travel bag mee met al de essentials die je nodig hebt om een dag shoppen te kunnen overleven. Voilla: no pitstops needed

1. Met deze basic katoenen T-shirt, voel je je heel de dag door comfortabel! De egale, effen kleur is ook makkelijk om op eender welke broek, rok of short te passen!

2. Houd zeker een sweater bij de hand want november betekent sweater weather, als je het toch wat warm begint te krijgen van al die shoppings-opwinding, kan je hem gewoon schuin rond je schouder binden, Ow Yeah!

3. Je all-time partner in crime, de skinny jeans, om eender wat op aan te trekken en eender waar heen te trekken.

4. Een hoed want het is herfst, dus kans op buien, but don't let that drizzle rain ruin your shopping parade!

5. May the force be with you on your shopping spree, met deze Nike air-force leather sneakers, kan je sneller dan het licht door the urban jungle flitsen!

6. Met deze Thela Large Classic is de missie al zo goed als in the bag!

7. Nu enkel nog een heerlijke scent om je outfit compleet te maken, geen opvallende make-up want die verstoort het blanke canvas en blijft toch niet prestine tijdens het drama van de stockverkopen.

Foto's © WhoWhatWear.

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded