Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Obsessed

Door Michael op 05.10.2014

De hele wereld lijkt wel geobsedeerd door Miranda Kerr: zo is ze een van de muzes van Estée Lauder en schittert ze in de nieuwste campagne van Swarovski. Zelfs als ze niet als model het nieuws haalt, staat ze wel in de kijker omdat ex-hubby Orlando Bloom en Justin Bieber slaande ruzie hebben over de Australische beauty. Miranda Kerr was dus het absolute go-to model voor de FW2014 campagne van 7 For All Mankind, #7OBSESSIONS.

Het concept achter #7OBSESSIONS is de obsessieve relatie tussen man en vrouw "with a woman's obsession with her jeans." Klinkt herkenbaar, niet? Been there ... Daarnaast verwijst #7OBSESSIONS naar dark secrets and new things to obsess about, je weet wel: een nieuwe verslavende blog, een divine hebbeding waar je niet aan kan weerstaan en dus sowieso al vóór de solden gaat scoren, de laatste nieuwe aflevering van je favoriete soap, allerlei soorten cactussen om je kamer meer op te fleuren, ... obsessions come in every shape and color and I love them all!

De enige die weinig last lijkt te hebben van obsessies is Miss Kerr zelve, light as a feather zweeft ze rond in de campagnebeelden. Gewoon gelukkig in haar strakke jeans en nothing but haar strakke jeans. "I love them. I love the way they fit. They feel so good." Miranda Kerr creëert zoals steeds nonchalant-chique en memorabele beelden. Maar haar rol was niet beperkt tot het modellenwerk alleen, ze maakte van begin af aan deel uit van het ontwerpprocces. Met haar creatieve ideëen was ze de inspiratie voor het hele #7OBSESSIONS-project.

Obsessed als ik ben vond ik op Miranda Kerrs instagram toch enkele obsessies van het serene model. Geen dark secrets, wel een heerlijk bad en horsies!

Om je obsessie voor Miranda Kerr, jeans of gewoon voor fashion art film nog wat aan te scherpen, krijg je niet meteen de hele campagne film van 4 minuten te zien, nee: de spanning wordt opgebouwd tot in oktober, wanneer de hele film onthuld wordt. Heel september lang zullen er steeds teasers van 30 seconden verschijnen zodat je heerlijk kan obsessen over de beelden, the story, Miranda Kerr, the jeans en vooral ... Jon Kortajarena. Ja, inderdaad! De Spaanse acteur/model, gekend van Tom Ford's 'A Single Man'. Mmm ... Heerlijk als je obsessie voor gorgeous men weer wat gevoed wordt.

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

Foto's © 7 For all Mankind.

page loaded