Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Cara & Kim’s secret project

Door Astrid op 04.10.2014

Als de regel is ‘als het op Instagram staat is het waar’ we're in for a threat! Dinsdag poste Kim Kardashian deze foto met daarbij de caption:

Secret project @CaraDelevigne @kegrand

Dus Kim Kardashian én Cara Delevigne gaan iets samen doen. Met Love Magazine! Katie Eleanor Grand is namelijk de editor in chief bij het über hippe blad. Cara werd al snel omgedoopt tot Kara en het speculeren kan beginnen.

Op de wie, wat, waar, wanneer antwoorden moeten we voorlopig nog even wachten maar 1 ding staat vast: ik ben helemaal wild van Kim’s Love Magazine make-over. Een zwoele blik, natte haren en - eindelijk - een gezicht zonder make-up, you go girl! Dat dachten ook de 45k mensen die de foto liketen binnen de 5 uur.

Hopelijk kunnen we je binnenkort meer melden, stay tuned dear Belmodo lovers!

page loaded