Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De kleren van de keizer

Door Bieke op 03.10.2014

Cesar Casier, in deze cesar salad zit heel wat meer dan in your average lunch! De knappe Belgian-Bred-Boy uit Gent is niet alleen een internationaal topmodel, hij staat ook graag in de keuken met zijn papa, zou je hem niet meteen in huis willen halen? Helaas zal dat niet zo eenvoudig zijn, want momenteel woont Cesar Casier in het Rome van de 21ste eeuw: New York

 

 

En de cesar salad heeft nog meer onverwachtte ingrediënten en talenten, naast 6 keer per week een bezoekje te bregen aan de gym en te bloggen, wachten we nu vol spanning op de collectie van Cesar Casier voor Essentiel. Een heerlijke collaboratie met op en top Belgische ingrediënten, yum yum!

De collectie is geïnspireerd op Ceesie's omgeving en dagelijkse leven in the fabulous city of New York! Gekruid met wat chique rock-and-roll à la Casier en ook wat catchphrases die de gentenaar vaak laat vallen als 'Chic c'est la vie', 'Ca-va' en 'Let's have a kiki'. In totaal creëerde het topmodel 28 stukken voor mannen en vrouwen (waaronder enkele unisex), die op maandag 6 oktober 2014 worden gelanceerd in de Essentiel boutiques! Ik zit al met honger te wachten op die niet zo dagelijkse kost van Cesar Casier en Essentiel!

 

 

 

 

Foto's © thecesarsalad.blogspot, Essentiel.

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded