Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sweaters with a flash of class

Door Michael op 02.10.2014

JBC blijft ze maar binnenhalen, die geweldige collabs!  Denk maar aan de capsulecollecties van Walter Van BeirendonckChristophe CoppensKaat Tilley en Murielle Scherre voor JBC. Dankzij die samenwerkingen met grote namen uit de fashion industry, is het voor gewone mensen als you and me opeens mogelijk om stukken van topontwerpers scoren! Keep them coming, JBC! Daarnaast verschijnen er ook voortdurend leuke collecties van stijliconen als Mika en Axelle Red, die hun eigen excentrieke stijl in de verschillende silhouetteninjecteren. En nu is er een nieuwe aanwinst achter de JBC ontwerptafel .... drums please ... Welcome Elodie Ouedraogo! Onverwacht? Think again!

Miss Ouedraogo is niet alleen een topatlete, deze olympiër koestert ook een oprechte passion for fashion. Dat kon je al merken in haar column voor ELLE en op haar very fashionable instagram! Nu heeft Elodie Ouedraogo die passie dus omgezet in een collectie van 6 very-nice-to-have sweaters! Not suprised, sweaters zijn toch ongeveer 'the swiss knife' of the athlete's outfit! Hup, pulleke aan na die vermoeiende training, dat is instant comfort en zo ben je klaar om eender welke omgeving te trotseren. Ook voor de minder atletisch begaafden onder ons is de sweater een kledingstuk dat altijd van pas komt!

"Ik heb sweaters ontworpen omdat het voor mij het nieuwe hebbeding is, het nieuwste accessoire. Als je kijkt naar de grote modemerken, zit bijna in elke collectie een sweater, het is een echte musthave. Toch zit er ook een persoonlijke touch in de collectie. Dat vond ik heel belangrijk. Mensen die mij kennen, gaan mij er zeker in herkennen." - aldus Elodie Ouedraogo -

Die Elodie-touch merk je zeker, want de sweaters zijn allesbehalve your average college sweater! Ze blijven sportief en comfortabel maar met een chic en excentriek kantje! Echt een sweater om voor het leven te koesteren is de lange zwarte hoodie, waar je op verschillende manieren in kan wegkruipen en die je los over alles heen kan gooien! De witte sweater met gouden pailletten op de mouwen is ook een 'specialleke', daar kan je als een echte olympiër mee naar de gym of gewoon naar een feestje, up to you, 't is maar hoe je het combineert!

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded