Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sport is hip and happening

Door Angelique op 28.09.2014

Sport was altijd hot and happening, maar tegenwoordig is het hipper dan ooit! Fashion devotees ruilen massaal hun heels in voor sneakers. En nu Nike Karlie Kloss gestrikt heeft voor hun nieuwste campagne is het officieel ... de work-out-look is high fashion business geworden!

De nieuwste Nike sport collectie is een balans tussen athletische en esthetische elementen, jaja dat betekent dat je je niet hoeft om te kleden voor of na de gym want met deze silhoutten en trendy kleurenpalet kan je zo de deur uit!

"De vrouwelijke atleet zal nooit moeten kiezen tussen er goed uitzien en een goeie work-out." - aldus Julie Igarashi, Vice President van Global Design voor Nike Women's Training -

Karlie Kloss werd niet voor niets gekozen als nike-muze. Het topmodel heeft namelijk een history als prima-ballerina! Zoals we uit Black Swan geleerd hebben is dat 1 van de meest veelzijdige en veeleisende trainingen die je van je lichaam kan vragen. Miss Kloss grijpt nog regelmatig terug naar die technieken om haar lichaam gezond en sterk te houden, maar vult dit trainingsprogramma aan met yoga, hardlopen en de Nike Club Training.

"Ik hou van afwisseling en wil mezelf continue naar een volgend niveau pushen." - Dixit Karlie Kloss -

Speciaal voor de campagne ging Karlie Kloss the extra mile, enkele weken lang trainde ze samen met Nike Training Club Master Trainer Traci Copeland in New York. De ideale gelegenheid om de collectie tijdens een bootcamp te testen!

Velen zullen zoals mij wel permanent die intentie hebben om meer te bewegen, maar nu is er ook de ultieme motiverende factor, die bij mij altans works like a charm ... een outfit waarmee ik gewoon naar buiten moet! Kickstart die goeie voornemens dus maar met je nieuwe nike-gear! And remember, the more you run, the more shoes you need!

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded