Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

UGG goes Home!

Door Koen op 26.09.2014

We kennen allemaal wel het heerlijke gevoel dat je krijgt bij het aantrekken van je UGG's. Zacht, warm, comfortabel én je gaat er niet van zweten. De perfecte schoenen dus! En waarom zou je dat heerlijke gevoel niet naar je huis doortrekken? Jezelf wikkelen in UGG coziness, heerlijk! 

UGG was ons natuurlijk al een stapje voor en heeft een gloednieuwe UGG Home collectie voor ons klaarstaan! Luxe en comfort zijn de key words en dat zie je ook in de warme Home collectie.

Voor hun 1ste collectie heeft UGG zich vooral gefocust op kussens, tapijten, dekens en poefs in warme nude kleuren. I dare you om jezelf te bedwingen en niet de hele avond op die sheep skin te gaan liggen. Denk daar nu nog een knus en gezellig haardvuur bij en het plaatje is compleet! Ideaal voor die nakende koude, winterse avonden. Je UGG badjas aan, gluhweintje erbij en klaar is kees!

UGG gaat dan ook voor niets minder dan topkwaliteit! Enkel de beste sheepskin wordt geselecteerd en omgetoverd tot een prachtig tapijt, kussen of poef. Je gaat er ook niet onelegant van zweten omdat het schapenvelletje je lichaamstemperatuur behoudt en warm houdt. Perfect dus voor koude én warme temperaturen!


Kan jouw interieur dus nog wat warme accenten gebruiken? Dan is de UGG Home collectie right up your alley. Passend in elke mogelijke stijl van interieur, heel classy en gewoon mooi!

De collectie is verkrijgbaar bij UGG, Monar in Antwerpen en Maury in Knokke.

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded