Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The designer in Pharrell

Door Kim op 26.09.2014

Tegenwoordig doet Pharrell heel wat meer dan muziek alleen - het muzikale wonder heeft intussen al z'n eigen parfum en verschillende samenwerkingen met modemerken op z'n naam staan. Laatste in het rijtje is de Pharrell x Moynat collectie, oftewel lederen handtassen, portemonnees en zijden sjaals.

Moynat is een Frans label dat al tassen ontwerpt sinds de 19de eeuw. Bernard Arnault van LVMH blies een drietal jaar geleden nieuw leven in het vergeten merk, en de samenwerking met de hippe en populaire Pharrell maakt daar ongetwijfeld deel van uit.

De muzikant slash ontwerper liet zich inspireren door vintage locomotieven, 1 tas kreeg alvast een toepasselijke naam 'Train Bag' toegekend. De collectie wordt op maandag 13 oktober voorgesteld bij Collette.


 

Foto's © Moynat

page loaded