Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Hilfigers are going for a hike!

Door Angelique op 25.09.2014

America loves their soaps! Massaal volgen de Amerikanen (en eerlijk gezegd ook de rest van de wereld) het leven van de Kardashian familie. But have you met The Hilfigers? The Hilfigers zijn het modecampagne-equivalent van de Kardashians. Deze all-American family, die bestaat uit suspiciously good looking people, verschijnt seizoen op seizoen in de Tommy Hilfiger campagnes. Steeds beelden de campagnes een ander avontuur van de Hilfigers uit. Heb je de laatste aflevering gemist? Herbekijk dan The Hilfigers go to college!

Voor de FW2014 campagne 'la víe en rõpe' trekken de Hilfigers erop uit voor een typische Amerikaanse activiteit: outdoor hiking! Prepare the trail-mix and the water bottles, the Hilfigers are going on a hike! De uitgekozen scenery is Lake Tahoe, where California and Nevada meet! Kamperen in de ongerepte natuur van the great outdoors is misschien niet direct de dada van een preppy family als de Hilfigers, maar wacht tot je hun outdoor gear ziet, explains everything.

De Hilfigers tacklen de wilde natuur in outfits die verwijzen naar traditionele outwear als parkas, blazers, shirtdresses, leder, jackets en boots maar dan wel met een extreme modern-city-life twist. De stijlvolle silhouetten passen namelijk even goed in een chalet in Aspen als op de straten van New York! Als de eclectische Hilfiger bunch niet genoeg is om je te overtuigen the safety of the city te verlaten, laat het dan aan de outfits over. Gebreide parkas, Lammy coats, wedge boots en een gezonde dosis leder moeten genoeg zijn om zelfs die-hard city girls in de verleiding te brengen, om eens te gaan hiken en wat frisse lucht op te snuiven! Daarna dan weer snel met een gezonde blos op de wangen terugkeren naar the urban jungle

Foto's © Tommy Hilfiger.

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded