Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Say it with a T-shirt

Door Tiany op 24.09.2014

Meet the young woman who designs Anna K. Anna Kolomoets ontwerpt al sinds de prille leeftijd van 16! Je weet wel, toen de meeste van ons nog in het wilde weg op zoek waren naar een personal style or any style at all ... Rond mijn 16de had ik ook wel wat vage fashion ambities, maar o Anna K. you put me to shame! Haar 1ste collectie, die ze presenteerde op de Mercedes-Benz Kiev Fashion Days kreeg instant recognition! Het 1ste werk van de jonge Oekraïense werd onmiddelijk gepubliceerd in Vogue Italië.

And the fairytale continues ... al 2 seizoenen op rij is Anna K. te zien op de London fashion week Scout Platform. Haar label is al een vaste waarde in Oekraïne maar verovert stilaan de harten van fashion devotees worldwide. In België vind je ze al bij Smets.


De core van haar collecties draait steeds rond haar liefde voor de fashion industry. De collectie 'Fashion Circus' bestaat uit niets anders dan T-shirts en sweatshirts met heerlijke witty fashion one-liners! Gotta love these: 'Uncross your legs', 'Dazed and amazed' en 'Luxury is discipline'. Menig blogger (waaronder Susie Bubble, Yvan Rodic en Bryanboy) is al gespot met de T-shirt: 'I am not a blogger'. Persoonlijk geloof ik dat 'More dash than cash' mij wel zou afgaan.

Daarnaast vind je in de resort collectie nog elegante, feminine jurkjes terug. Ik ben helemaal weg van de wit-zwarte silhouetten en misschien zelfs nog meer van de namen. Zo mag er altijd wel een 'Tim Burton Leather Dress' in mijn kast hangen of een 'White Rabbit Dress'.

Haast je maar hals over kop naar de website om het Fashion Circus van Anna K. te verkennen of om een 'fashionably late' T-shirt in te slaan.

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded