Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sacha x TheFashionFolio.com

Door Koen op 24.09.2014

Girls love their shoes! Dat is een feit dat vast staat, er is immers een overload aan fashion blogs om deze stelling te staven. Reden genoeg dus voor Sacha om haar samenwerking met bloggers een stapje verder te zetten. Samen met fashion platform Fashiolista gaf Sacha bloggers de kans om hun eigen schoen te creëren. Opportunity of a lifetime if you ask me! Wie wil nu niet shoe designer op zijn bio line kunnen vermelden?

De selectie van bloggers is al gemaakt, de 4de en tevens laatste lancering uit deze awesome samenwerking is de schoen van Belgische modeblogger Afrodite van Thefashionfolio.com. In Nederland, Frankrijk en Duitsland gingen collega bloggers BillieRose, TheBrunette.fr & Modejunkie.com haar vorig jaar al voor. She may be last, but definitely not least!

“Schoenen kopen is ondertussen een verslaving geworden. Ze zelf ontwerpen, was nóg leuker! Een elegante maar toch stoere enkellaars met metalen tip, dat ontbrak echter nog in mijn kast. Ik ben achter de tekentafel gekropen en ben aan de slag gegaan met een schets. Niet veel later kon ik het 1ste sample in ontvangst nemen en was ik de trotste ontwerper van mijn eigen Sacha schoen.” - aldus Afrodite -

De schoen van Thefashionfolio.com ligt vanaf vandaag in de winkel en is online verkrijgbaar via www.sacha.be.

Foto's © Sacha

Met medewerking van Lars Lagaisse

page loaded