Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Run smarter met Adidas miCoach

Door Bieke op 23.09.2014

Het is al lang geen publieksgeheim meer dat ik verzot ben op sporten. Yes, I’m a little bit addicted! Aan lekker lang snoezen doe ik (bijna) nooit mee. Mijn ochtendritueel? Een uur lang door de Antwerpse binnenstad lopen. Mijn favo plekje is zonder twijfel het MAS, waar ik dan ook regelmatig een morning snapshot maak.

Maar ook ik val soms voor de verleiding om eens te blijven liggen of op minder mooie dagen mijn motivatie een beetje te verliezen. Gelukkig is daar nu een oplossing voor! Meet de Adidas miCoach SMART RUN, mijn nieuwe runner partner in crime! Hij is elke dag even enthousiast, heeft een goddelijke stem én zorgt voor de nodige aanmoediging tijdens het lopen. All a girl could ever wish for!

De Adidas miCoach is een all-in-one smart watch bestaande uit een hartslagmeter, GPS, realtime coaching én muziek, die je trouwens draadloos kan afspelen via een Bluetooth-oortje. Goodbye vervelende draadjes tijdens je workout.

En what a workout it is ... Er zijn verschillende trainingen ingebouwd in de Adidas miCoach SMART RUN. Zo kan je een Strenght & Flex workout doen, waarbij je kracht- en leningheidsoefeningen te zien krijgt die via een filmpje worden afgespeeld op je horloge en waarbij de miCoach jou precies zegt wat te doen.

Liever een op maat gemaakte workout? Bij Your Plans kan je cardio-, kracht-, of flexibiliteitstrainingen instellen die je zelf aanmaakt op miCoach.com. Zo zijn er bij cardio meer dan 10 verschillende schema’s beschikbaar voor jouw specifieke doelen. Trainen voor een wedstrijd? Een betere uithouding? Of wil je gewicht verliezen? Met de miCoach bereik je zeker jouw personal goals!

Leuk weetje? De stemmen van de Adidas miCoach SMART RUN zijn van verschillende topatleten. Zo is 1 van mijn favoriete miCoach voices de toptennisser Andy Murray. De Adidas athletes geven je doorheen je training aanmoedigingen en updates over je hartslagritme. Je zou voor minder elke ochtend opstaan.

De Adidas miCoach SMART RUN is een absoluut it-item voor de gadget lovers onder ons. Als je net iets minder technisch aangelegd bent, dan zijn er gelukkig handige tutorials op Adidas.com, zodat je snel on the road bent.

 

De Adidas miCoach SMART RUN is voor € 400,- online te koop op Adidas.be.

Be ready to get in shape!

page loaded