Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Leather pants? Go baggy!

Door Loes op 23.09.2014

De herfst is officieel begonnen en de nieuwe trends schieten als paddestoelen uit de grond. (see what I did there … ). Een nieuw seizoen en je kledingkast heeft weer absoluut een nieuw aantal basics nodig. Jouw ultieme must-have voor de herfst? Allez, volgens mij dan he … Een baggy leather pants!

Nee, neeee, wis snel alle foute hip-hop jaren '90 broeken die nu in je hoofd verschijnen. Daar heb ik het helemaal niet over. Wel een chique chino met een edgy randje. Sounds more classy? Wat dacht jij nu! Mits de juiste styling uiteraard. Een super functioneel (zei ik dit woord nu echt?) kledingstuk waar je totaal verschillende looks mee kan bereiken. 

Sorry voor je voetjes but … wear heels!

We zeggen yes voor leder, we zeggen yes voor baggy maar dan zeggen we ook in 1 adem yes voor hakken. Zo lijken je benen optisch langer, krijgt je outfit een elegante opkikker. Sorry voor je poezelige voetjes die helemaal verslaafd zijn aan je sneakers maar hallo, die hakken verdienen toch ook nog eens om uit de kast te komen?

Kies bij voorkeur voor hakken met een blote enkel, zo lijken je benen NOG langer.

Voor 1 keertje ... kies voor neutrale tinten! 

Met een lederen broek rond je billen ga je niet spelen met felle kleuren. Just … don’t … Met textuur daarentegen kan je experimenteren zoveel als je wilt, je hebt mijn volledige toestemming! Textuur is het sleutelwoord en die kiezen we in neutrale kleuren.

The perfecte combo met de baggy leather pants? Wollige truien die je enkel vooraan een stukje in je broek doet. Waarom? Zo ziet iedereen je killer silhouet zonder je nonchalante oversized effect te verliezen, duhhhh.

Rock’n roll work outfit

Ben jij een fashion girl maar tegelijkertijd ook een business woman pur sang? Yo go girl! Deze broek laat zich ook heel mooi combineren met een zwart colbertje. Strak gesneden in het zwart voor een zakelijke look. Wil je het toch nog een beetje nonchalanter houden? Een wijd wit T-shirt will do the trick.

Sporty spice

Voor de sporty fashionista’s is deze lederen baggy broek ook een mooie aanvulling op hun garderobe. Weg met die joggingbroek, hello baggy leather pants! Combineren met the right pair of sneakers is een absolute must. Je vermijdt ook best grote nike-logo’s en zweetbandjes, beter kies je wel voor goede accessoires. Ik zeg maar iets … een stoere cap, ook in leder? Matchy matchy!

Where do I get it?

Oke, genoeg gelul. Wheeeeeere do I get it? Voor jou een rijtje cheap, betaalbare en een minder betaalbare zwarte leather pants.

1. Mijn persoonlijk meest bezochte winkel in de wintermaanden heeft natuuuuuurlijk een leather pants in de aanbieding, ook nog in mooi donkergroen ook nog. Zara - €159,-

2. Asos, omdat iets geen trend is als het niet bij Asos verkocht wordt. Asos - € 177,73

3. Voor basics shop ik altijd bij American Apparel, dus de lederen broek is officieel een ultimate basic vanaf nu. Ook uiteraard volledig uit vegan leather. American Apparel - $125,-

4. Omdat er in ieder rijtje een belachelijk duur maar oh-zo mooi designer ontwerp tussen moet zitten. Valentino - € 2.500,-

Foto's © Pinterest. 

page loaded