Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Go get your Urban Sailor Gear

Door Bieke op 22.09.2014

Wat doet een doorwinterde zeiler wanneer hij of zij de winter in de stad doorbrengt? En more importantly wat dragen ze? Het antwoord vind je in de FW2014 collectie van Lacoste. Geïnspireerd door de zeilsport integreerde Lacoste de zeevaartfunctionaliteit in hun wintercollectie! En eerlijk gezegd voor de urban sailor komt die multifunctionele garderobe evengoed van pas. 

Bij Lacoste zijn ze bekend met het principe 'kill your darlings'. De stukken met frisse strepen en strakke lijnen zijn eenvoudig, elegant en sharp! Maar het is de outstanding snit die het 'em doet. De monochrome outfits zijn allesbehalve eentonig. Het kleurenpalet van wit, marineblauw of bordeaux met af en toe een grafisch effect doet je helemaal wegdromen van de eindeloze kleurenvlakken aan de kust. Less is more!


Ik ben de centjes van mijn winterbudget al aan het natellen voor die overzised beige dress! Of een echte zeiler regenjas, die is toch geen overbodige luxe, want een doorwinterde fietser in België kan even nat toekomen als een zeiler.


De iconische Lacoste stukken maken hun naam weer helemaal waar: tijdloze elegantie om op comfortabele wijze mee door de mensenzee te navigeren!

Met medewerkign van Isabelle Leempoels.

page loaded