Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sweaters for Olympians!

Door Angelique op 21.09.2014

Make way for the Olympians! Moesten de Griekse goden vandaag onder ons zijn, zouden ze waarschijnlijk te vergelijken zijn met de hedendaagse celebrities en it-girls. met hun dramatische en glamoureuze levensstijl trekken ze ieders aandacht. Ook het Belgische label O'Rèn is gefascineerd door de mythische personnages van de Olympus. Uit die inspiratie groeide de capsulecollectie OLYMPUS. De hoofdrolspelers in de collectie zijn de Griekse goden Athena, Zeus, Aphrodite, Hermes, Medusa en Titan. Aan elk personnage is een sweater gewijd, zo kan je met je sweater supporteren for your team of choice, go Hermes!

Het leuke aan de collectie is dat ze volledig unisex is, de stoere en sobere modellen kunnen ook makkelijk oversized gedragen worden. De hele collectie bestaat uit grijze sweaters, die onderling lichtjes verschillen van model en zich onderscheiden door de zwarte panelen op de schouders en armen. Tenslotte is er voor de dames een speciaal Athena jurkje, dat je dankzij een rits ook als sweater kan dragen, de sweater is uiteraard ook heel flatterend voor de gents.

Het Belgische modelabel van Michael Wauman en Nathan Murillo verrast steeds met collecties in thema, zo was dat vorige keer de jungle. Pure belijning en vakmanschap lopen wel steeds als een rode draad door alle collecties. De stukken worden in een Belgisch atelier gemaakt en zijn verkrijgbaar op de website. Support team Belgium, I say!

Foto's © O'Rèn.

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded