Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belmodo’s got your back!

Door Michael op 21.09.2014

Mensen met rugzakken, wie zijn ze? Waar gaan ze heen? Wat drijft hen en waar hebben ze die gorgeous backpack gevonden? De publieke ruimte wordt ondertussen weer overspoeld door studenten met rugzakken, maar de ene backpack is de andere niet! Een overzicht met de bags waar je abso-effin'-lutely mee gezien wil worden vind je hier!

1. Met een klassieker als het sleak Eastpak model kan er niets mislopen. Hij blijft terugkomen maar steeds in een hedendaags nieuw stofje of kleurtje! Het is moeilijk om dit zachte grijs velletje met subtiele purpere afwerkingen te weerstaan! (€ 60,-)

2. Een nieuw jaar een nieuw experiment? Dan is deze Nasty Gal Leona Backpack misschien the thing for you, deze faux leather bag zal er wel uitspringen op de playground. (€ 43,21)

3. En daar hebben we hem, de Herschel. Ondertussen heeft hij al een iconische status onder de rugzakken. Tijgerprint voor de urban jungle of een neutrale kleur? Een instant finishing touch voor elke outfit! ($ 49,99)

4. De Deena and Ozza Marta Minimalist backpack van Urban Outfitters is the go-to bag voor de ladies die op zoek zijn naar een elegant, vrouwelijk model! ($ 59,-)

5. Deze 'Name Drop' backpack van Phillip Lim is een pleasure for the eye met de strakke contouren, maar ook een delight for the touch, vervaardigd uit light techno satin en leder. ($ 750,-)

6. Voor de stadsnomade is een degelijke rugzak geen overbodige luxe. Dit luxueuze lederen exemplaar van Kika werd handgemaakt in Brooklyn. De Harvest Backpack zal gegarandeerd jaren meegaan en many urban adventures overleven! ($ 575,-)

Page Icon © restored.nl.

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded