Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belgisch SuperTrash Talent

Door Tiany op 21.09.2014

Elke maand is het weer spannend afwachten naar de onthulling van het nieuwe ST. TalentSuperTrash is gedurende het hele jaar door op zoek naar charismatische ladies met een eigen verhaal, the so called IT-girl! Zo nomineren ze elke maand een ST.Talent, een vrouw die in haar talent anderen overtreft en inspireert en bovenal het SuperTrash DNA representeert: Strong, Sexy en Cosmopolitan!

"Super is a strength, it's a talent, it's a person who knows what she wants and how to get it. In our ST.SuperTalent campaign, we seek the super in others. It's not just about pretty faces, but cool attitudes, real style and pure Super Talent." - aldus SuperTrash -

O.a. het Nederlandse model Bregje Heinen, de Britse zangeres Lianne La Havas en het Amerikaanse model Harley Vierra Newton kwamen dit jaar al als de Talenten van SuperTrash aan bod. Deze maand voor de september-issue is voor de 1ste keer een Belgische genomineerd als ST.Talent. Niemand minder dan Emma Gelaude, fashion devotee, model, styliste en oprichtster van My Fashion blog zal een maand lang als SuperTrash-inspiratie centraal staan.

Emma Gelaude heeft alle facetten van het fashion-landscape al gezien en haar status als SuperTalent zeker wel verdiend. De 30-jarige is naast model en styliste, ook actief als streetstyle spotter, haar blog staat chock-full met de meest opvallende looks van o.a. het electronische dance festival WeCanDance. Haar eigen looks worden ook door de pro-fashionals gesmaakt, zo werd haar Zuid-Franse holidaylook geretweet door niemand minder dan Karl Lagerfeld! En volgens Elle België is deze it-girl zeker goed op weg om the next big thing te worden en zeker een te volgen inspiratie!

Het september-talent is in de wolken met de nominatie door SuperTrash, een label dat ze zelf bewondert en voor de erkenning van haar eigen talent dat ze omschrijft als matching colors and styling different pieces together.

"Ik volg het merk al van bij het prille begin. SuperTrash staat voor mij gelijk aan stoere maar ultravrouwelijke collecties. Daarnaast is de vrouw achter het merk, Olcay Gulsen, een echte inspiratiebron. Dat haar oog nu op mij valt om het gezicht te zijn van deze nieuwe ST.Talent campagne is een hele eer voor mij." - dixit Emma Gelaude -

Wil je jezelf nog meer laten inspireren door Emma Gelaude, lees dan alles over haar op SuperTrash! Van haar favoriete style-moment tot wie of wat haarzelf inspireert. 

Foto's SuperTrash, EmmaGelaudeInstagram.

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded