Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Wehkamp komt naar België!

Door Angelique op 20.09.2014

Je wordt sowieso af en toe overspoeld door de intensiteit van je drukke leven! School, werk, vrienden en familie, allemaal fun maar in het weekend kan het gigantisch deugd doen om eens lang uit te slapen, op te staan en gewoon in je slaap T-shirt en met een grote kop koffie aan je dag te beginnen. Een dag die inhoud om vooral niets te doen en to stay in for once! Don't panick fashion addicts, zelfs al blijf je heel de dag heerlijk binnen met je wilde haren en oversized sweater, als je toch een onmisbaar fashion item in huis wil halen kan dat toch easy-peasy online!

By the way, the lazy girl's shoppingterritory is just about to expand! Dit jaar zal het Nederlandse online warenhuis wehkamp zijn virtuele deuren ook op de Belgische markt openen! Sweeties, dat betekent zo'n 150.000 artikelen van zo'n 1.200 merken (als Hilfiger, Object, Levi's, G-Star, NÜMPH, Lacoste, ... bon ik ga ze niet alle 1.200 opnoemen maar het is duidelijk de moeite om eens naar wekamp.be te surfen!). Al die artikelen zijn maar een vingerklik verwijderd van jouw wardrobe of interieur. Want bij het warenhuis kan je alles, I can not stress this enough ALLES vinden, van kleding voor jou, je hubby en je kiddies tot alles wat je interieur kan gebruiken (oh en ze zijn cute!), elektronica, tuinspulletjes, sportsgear en beauty & welness producten ... Memo to self: vergeet niet om af en toe wel nog eens buiten te komen.

Maar we zullen niet in 1 keer overweldigd worden met zo een giga-aanbod. Met babysteps begint wehkamp aan de Belgische markt, dit jaar starten ze met een testversie van de site, die verder zal geoptimaliseerd worden aan your needs! I imagine dat je de lancering wel stap voor stap wilt volgen, dan kan je je aanmelden op wehkamp.be om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Foto's © wehkamp.

page loaded