Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Jennifer Lawrence voor Dior

Door Kim op 19.09.2014

Wie Jennifer Lawrence zegt, zegt ook een beetje Dior - diegenen die een beetje op de hoogte zijn van red carpet fashion weten dat de Oscarwinnares steevast in Dior verschijnt op het rode tapijt. Het modehuis en de actrice begonnen hun samenwerking in 2012, de 1ste campagnefoto's verschenen in 2013. Raf Simons uitte al meermaals z'n bewondering voor de jonge actrice - geen wonder dus dat ze nu opnieuw het gezicht is van de nieuwe tassencollectie.

In de intussen 4de campagne van Lawrence voor Dior zien we de nieuwe Be Dior flap bag in verschillende kleuren, maar ook een nieuwere versie van de iconische 'Mise en Dior' double pearl earring. Op de laatste foto zie je deze in het matgrijs, een licht stoerdere versie dan het origineel. De oorbel kreeg de naam 'Gum Tee Shirt' opgeplakt. Fotograaf van dienst voor de campagne was alweer Patrick Demarchelier - don't change a winning team!


 

Foto's © Patrick Demarchelier voor Dior.

page loaded