Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belmodo Fashion Days

Door Michael op 19.09.2014

May I have your attention please, my dear fashion friends, want vanaf dit seizoen zal Belmodo de organisatie van de Contemporary Fashion Days aka de gekende stockverkopen in handen nemen. Maak dus kennis met de Belmodo Fashion Days! Tijdens deze super exciting dagen kan je aan spotprijzen de lekkerste designer goodies scoren in eigen land. Oh yeah, je hoort het goed.

Stockverkopen dus en dat vanaf maandag 3 november 2014 t.e.m. zondag 9 november 2014. Dit zijn dé dagen om kleding, accessoires, schoenen én stoffen te kopen van de grote Belgische designers en tal van andere kleine schattige labels. Je kan er terecht voor overstocks van vorige collecties maar ook nieuwe samples van designers als A.F. Vandevorst, Dries Van Noten, Ann Demeulemeester, Tim Van Steenbergen, Anna Heylen, Annemie Verbeke, Atelier 11, Christian Wijnants, Haider Ackermann, Just In Case & Stephan Schneider. Dus total excitement!

Vanaf nu verzamel je al die rondslingerende centjes, because every penny counts! Call up the girls & shop till you drop, literally. Hou vanaf nu Belmodo in de gaten want wij hebben de énige échte lijst met stockverkopen aka designer sales. De voorbije jaren stond het Flanders Fashion Institute - kortweg FFI- in voor de Contemporary Fashion Days, vanaf dit seizoen neemt Belmodo de fakkel over van dit fashion project. Hands up voor het ongelooflijke werk van het FFI van de voorbije jaren! Thx fashion peeps. Dus Belmodo is bijzonder trots aan jou voor te stellen; de Belmodo Fashion Days!

Volg Belmodo op de voet voor de laatste stockverkopen, zelfs on the road met je smartphone in de hand want wij zorgen voor een handige mobiele kaart. En hou alvast de Antwerpse straten in de gaten want Belmodo lanceert ook een prachtige must-have én vooral handige kaart met alle informatie waar je heen moet en wanneer.

Ben je een designer, een beginnend label, een fashion store vol lekkers die absoluut niet mag ontbreken in onze lijst? Mail dan naar [email protected] met al je vragen, alle informatie van je designer sales inclusief visualBelmodo would love to hear from you & expand the fashion force.

page loaded