Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Het is 10 x feest!

Door Koen op 18.09.2014

Eventjes goed opletten people, don't blink want dan is het moment misschien gepasseerd! Cheap Monday presenteert  een korte maar krachtige actie. Het Zweedse merk bestaat ondertussen al 10 jaar en dat vieren ze met een spectaculaire stunt! De '10 Minute Pop-up', op vrijdag 10 oktober 2014 zullen er 10 pop-ups geopend worden om 10:00 's morgens in 10 geselecteerde steden. Maar hier komt het beste nieuws, er worden maar liefst 10.000 jeansbroeken weggeschonken tegen 'social currency'. Dus hoe meer je Cheap Monday promoot op social media, hoe meer "digitaal geld" je hebt ...

Inderdaad WHAT the what! Wel goed opletten want het event zelf duurt dus echt maar 10 minuten. Goed plannen en voorbereiden is de boodschap, het is dus niet de moment om je te vergissen van locatie ofzo ... And so it begins, tussen woensdag 17 en zaterdag 27 september 2014 kun je je favoriete pop-up stad selecteren op de cheapmonday-site. Je kan kiezen tussen de genomineerde steden: Barcelona, Berlijn, Stockholm, Hong Kong, Milaan, Sydney, maar voor Belgische fashionista's is er uiteraard maar 1 modemekka dat telt: Antwerpen! 1 week voor vrijdag 10 oktober worden de 10 uitverkoren steden bekendgemaakt ... fingers crossed

Bon, ondertussen heb je uiteraard al gestemd maar je bent nog niet klaar! Want wil je een exclusieve jeans winnen, dan begin je best 'social currency' te sparen. Like Cheap Monday op Facebook of promoot het label via Instagram of Twitter. Ready, set, pop-up!

Foto's © CheapMonday.

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded