Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

WE denim!

Door Michael op 16.09.2014

The hue of the season is blue! Blauw en dan vooral denim zijn (weer) razend populair. Ook fashionista's hebben denim herontdekt en gaan voluit in hun experimenten met allerlei soorten denim kledingstukken of gewoon downright een complete denim outfit! Het rauwe denim materiaal is een dankbare aanvulling voor elke wardrobe en heeft de eigenaardige kwaliteit that it completes all kinds of outfits

Ook WE Fashion heeft de denim trein niet gemist! WE introduceert dit seizoen een aantal nieuwigheden in haar denimlijn, Blue Ridge. De opvallende campagne kleurt volledig in de hue of the season, blue! De Blue Ridge collectie bestaat voor zowel mannen en vrouwen uit 2 delen: Modern Clean voor een scherpe look met moderne fittings en stitching, daarnaast is er de Authentic Look waar je workwear vindt met contrast stitching en een ruwer kantje.

Bij de mannencollectie van Modern Clean vind je de aanpassende, superskinny, slim of skinny fit, die ik wel graag op een man zie! In de Authentic Vintage collectie vinden de guys die houden van chillen en een relaxe fit ook hun ding. Alle major trends zijn vertegenwoordigd in de collectie: monochrome look en all-in-one denim pakken.

Voor de ladies gelden gelijkaardige trends, zowel de ultra-skinnies als de boyfriend fit horen thuis in je kast dit seizoen. En wie nog op zoek is naar denim shirts kan bij WE kiezen uit een waaier van modellen en stoffen. De collectie bevat ook een compleet denim jumsuit, voor de ladies die zich aan een slightly more edgy denim trend durven wagen.

Helemaal into denim? Dan volgt hier jouw ultieme 3 stappen plan! Stap 1: Check de Blue Ridge collection online, je vindt er gegarandeerd jouw denim dream match. Stap 2: doe mee met de Belmodo-wedstrijd, want wie weet win je wel een shoppingbon van € 250,- bij We Fashion!!! Stap 3: Onderhoud je nieuwe denim-baby, vermijd wassen zoveel mogelijk, als je ze wast doe het dan binnenstebuiten met koud water en zonder agressief wasmiddel of wasverzachter en laat het nooit in direct zonlicht drogen. Zo gaan jullie nog een lang, gelukkig leven samen tegemoet.

Foto's © WE Fashion, hbzstreetstyle.

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded