Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Moam x Hema = topcollectie

Door Loes op 16.09.2014

Peeps, hartstikke leuk nieuws gespot onder de Nederlandse fashion radar! Welke winkel schreeuwt er ‘Nederland’ voor jou? Nee, fout. Ik heb het niet over de Albert Heijn. We are talking fashion, remember? Ik heb het over Hema!

Hema slaat voor het 1st (in 90 jaar!) de handen in elkaar met een brigade vol jong talent. MOAM, een designercollectief opgericht door Martijn Nekoui, kreeg de kans om een collectie te ontwerpen voor het über Nederlandse warenhuis. 4 alumni van Nederlandse modescholen bundelden hun krachten voor deze collectie. En asjemenouuuu, het resultaat mag gezien worden!

Een heel verfijnde collectie voor zowel mannen als vrouwen is het resultaat. Tijdloze items met een zeer hoog fashion gehalte. Watch and see! Er zitten ook een aantal uniseks items bij, zoals het bomberjack. Samen met het lange zwarte colbert een absolute must-have voor iedereen verslaafd aan black items. Lees: iedere fashioniasta dus! Ze beloven ook een little black dress, een groot oversized vest een een boxy top. Curious much

Ohja, en dan moet ik het nog hebben over dé hit van de collectie. Wie Hema zegt, zegt rookworsten … en vanaf nu ook een rookworsten T-shirt. Een quirky T-shirt met een overdosis aan dé iconische worst die Hema op de kaart zette. Ben jij een fan van Nederland, verslaafd aan Hema-worsten of gewoon verzamelaar van super toffe T-shirts? Jep, dan is dit er eentje voor jou! 

De collectie bestaat uit 20 stuks maar je kan maar liefst 160 combinaties maken. Alles in mooie kleuren als ijsblauw en bordeaurood EN Hema-kwaliteit (lees: kreuk- en strijkvrij, YES). Laat die mix & match queen diep vanbinnen maar eens stevig losgaan.

Deze collectie kwam tot stand door een bom aan jonge creativiteit samen met de juiste coaching van Nederlandse modeprofessionals. Wie in het designcollectief van MOAM zetelt kan rekenen op intensieve coaching van Martijn Nekoui zelf maar ook kleppers van namen als Frans Ankoné (Avenue en Vogue) en ontwerpers Frans Molenaar en Claes Iversen.

Hotel de botel verliefd op deze collectie? Vanaf maandag 29 september ligt hij in geselecteerde Hema winkels. We moeten wel even een kleine oversteek maken over de grens maar geef toe, it’s worth it, right

 

Foto's © Anne Claire de Breij.

 

page loaded