Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Must-make a statement!

Door Michael op 15.09.2014

Scharrel jij meestal je juwelen bijeen bij H&M, Zara of een andere grote keten? Don't get me wrong, je vindt er steeds leuke, trendy sieraden aan budget-vriendelijke prijzen. Maar vervolgens zie je al je vriendinnen met exact dezelfde juweeltjes rondlopen, en na een paar weken is de love-story helemaal voorbij ... Leuk voor eventjes, maar af en toe a girl needs a more precious and unique piece of jewelry! Misschien moet je gewoon eens je eigen ding doen en zelf wat accessoires creëeren! Julie Sohier is zo een hands-on fashionista die gewoon haar eigen juwelenlijn is begonnen!


 

 

De Gentse Julie Sohier is een multifaceted talent, ze maakt muziek, zingt en ontwikkelt food- en lifestyleconcepten. O ja! En ze ontwikkelt ook tijdelijke tattoos voor haar tattooshop: Tattooest. Daarnaast channelt ze haar creatieve vibes ook nog in haar eigen juwelenlijn: Atelier Pyknic! De lijn heeft een edgy rock-'n-roll karakter en straalt vrouwelijkheid en stijl uit! Eigenwijze rock-'n-roll ringen, stoere kettingen, gedurfde ear cuffs, glamoureuze hangers ... allemaal sieraden die een statement maken en je look definiëren.

Wil jij als fashionista ook een stapje verder gaan en je eigen accesoires maken? Dan kan het nieuwe boek van Julie Sohier je zeker een rijke bron aan inspiratie bieden. Must Make. Eigen wijze rock-'n-rolljuwelen, is een boek met 30 DIY-tutorials om 30 juwelen volgens de laatste trends mee te maken. Heeft het DIY-virus je nog niet te pakken? Dan kan je gewoon ook heel orginele juwelen van Atelier Pyknic kopen!

En we hebben nog een verrassing voor je ... Misschien kom je hier en daar wel een Belmodo addict tegen in het boek grin BelmodoTiany, -Angelique, -Bie, -Michaël & -Koen geven je er de leukste tips om je DIY-juweel te dragen.

Must Make. Eigen wijze rock-'n-rolljuwelen (€19,99), ISBN 978 90 223 3037 1, Uitgeverij Manteau

Foto's © Atelier Pyknic.

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded