Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De mooiste ringen vind je bij Pomellato!

Door Tiany op 14.09.2014

We kennen Pomellato ondertussen al wel van het Belmodo e-shop artikel "Pomellato" en de talloze mooie jewels die we op de website kunnen vinden! Het Italiaanse juwelenmerk, dat in 1967 werd opgericht, maakt accessoires waarbij we op echt craftmanship kunnen rekenen en zorgt ervoor dat we dagelijks onze outfits kunnen afmaken met luxury jewels!

Pomellato lanceert nu een metamorfose van hun klassieke Nudo ring, and boy does it look good! Aanschouw, de Nudo Petit, een kleinere en fijnere versie die onze hartjes sneller doet slaan! De ring is verkrijgbaar in rosé en wit goud en je kan er een steen in 5 verschillende kleuren bij kiezen: blauw topaas, amethist, madera kwarts, prasioliet en citroenkwarts. Deze versie van de Nudo is speciaal gemaakt voor de ladies met verfijnde handen, maar heeft toch de attitude en karakter van de klassieker!

En dat is niet alles, want voor de echte fashionistas bestaat de Nudo nu ook volledig bedekt met diamanten, because diamonds are still a girl's best friend! Deze superluxueuze ring is verkrijgbaar in de kleuren blauw topaas, amethist en citroenkwarts, in maxi formaat! De briljanten werden op wit goud gezet, wat zorgt voor een ultra fancy resultaat, what else do you need? Voor een complete look kan je ook oorbellen met dit design vinden bij Pomellato. 

We suggest dat je een kijkje gaat nemen op de webshop van Pomellato, zodat je voor de eerstvolgende gelegenheid al je ideale cadeautje kan doorgeven! Thanks hubby!

Foto's © Pomellato.

Met medewerking van Kirsten Voets

page loaded